اموزش ایمپورت کردن دیتابیس های بزرگ و پر حجم در PHPMYADMIN

اسکریپت phpmyadmin معروف ترین برنامه مدیریت تحت وب دیتابیس های مبتنی بر MySQL است که تقریبا تمام کنترل پنل های وب هاستینگ معروف لینوکس ، از آن به عنوان اولین یا تنها برنامه مدیریت دیتابیس های MySQL استفاده میکنند .  ریستور کردن و ایمپورت دیتابیس های بزرگ MySQL به کمک زبان php و به واسطه اسکریپت phpmyadmin به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود (به دلیل احتمال بروز خطا با ایمپورت ناقص دیتابیس) ، بنا بر این فقط زمانی اقدام به انجام این کار کنید که حجم دیتابیس شما حد اکثر ۲۰ یا ۳۰ مگابایت و سرعت کانکشن و اینترنت شما نیز حد اقل ۵۱۲ است . در غیر این صورت احتمال ایمپورت ناقص و خراب شدن دیتابیس بسیار زیاد است .

 

 

نحوه ایمپورت کردن دیتابیس های بزرگ و پر حجم در phpmyadmin

در بیشتر سرور های میزبانی وب مبتنی بر کنترل پنل های وب هاستینگ سی پنل و دایرکت ادمین ، حد اکثر حجم مجاز آپلود فایل توسط php به صورت پیش فرض روی ۸ مگابایت محدود شده است . بنا بر این در صورت ایمپورت کردن و آپلود کردن دیتابیس های بزرگ تر از ۸ مگابایت با پیام های خطایی مشابه زیر مواجه خواهید شد :

You probably tried to upload too large file. Please refer to documentation for ways to workaround this limit.

the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration

برای حل این مشکل و رفع محدودیت حجم آپلود و ایمپورت دیتابیس های MySQL کافی است تا فایل php.ini را ویرایش کرده و مقادیر زیر را به این شکل افزایش دهید :

memory_limit = 128M
post_max_size = 128M
upload_max_filesize = 128M
max_execution_time = 300
max_input_time = 300

بعد از انجام  تغییرات فوق در فایل php.ini اقدام به ریستارت کردن وب سرور و/یا اجرا کننده php کنید تا تغییرات در سرور اعمال شوند :

service httpd restart

با مراجعه مجدد به صفحه ایمپورت phpmyadmin مشاهده خواهید کرد که محدودیت ۸ مگابایتی آپلود دیتابیس به ۱۲۸ مگابایت افزایش پیدا کرده است .

🌐 آموزش اتصال هاست سی پنل به ایمیل سرویس مستقل (کلیک کنید)

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *